100%-ig természetes

Az Arizona teák 100%-ig természetes összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak ízesítőt, színezéket vagy tartósítószert. Termékeink készítésekor arra törekszünk, hogy a legfinomabb teát alkossuk meg, amit jó szívvel ajánlunk családjainknak. Egyre több vásárló keresi termékeinket nemcsak azért, mert finom, hanem mert jól érzi magát tőle. Az Arizona egészséges tea néven vált ismertté 1995 óta, amikor is megjelent az első ginszenges teája.

Néhány merész dolgot állítunk a teánkról (amikre büszkék vagyunk). Minden termékünk igazi teából, illetve igazi gyümölcsléből készült. Minden teánk és gyümölcslevünk gluteinmentes. Igazi tealevelekből főzzük minden teánkat. Minden termékünket egy speciális, drágább, forró-töltésű eljárással készítünk, így nincs szükség tartósítószerre. De ezzel itt nincs vége. Folyamatosan újabb italokkal bővítjük termékskálánkat, amik ugyanolyan egészségesek és finomak. Tehát italra fel, és érezd jól magad!
Mivel számunkra fontos, hogy csak természetes összetevőket használjunk tartósítószer nélkül, ezért termékeinket forró-töltésű eljárással készítjük. Ezen eljárás során nagyon magas hőmérsékleten pasztőrizáljuk italainkat, és ezután töltjük üvegekbe, flakonokba. Ha még emlékszel kémiai tanulmányaidból, a pasztőrizáció a leghatékonyabb módja a sterilizációnak. Ez a hőkezelési eljárás megsemmisít minden előforduló baktériumot és károsanyagot.
Sok versenytársunk hideg-töltésű eljárást alkalmaz, mert az olcsóbb. A magas hőmérsékletű pasztörizálás helyett kémiai anyagokat használnak, hogy ne romoljanak meg termékeik. Ez azt eredményezi, hogy sok adalékanyagot olvashatsz a címkéjükön. A forró töltés technológiája drágább, de szerintünk megéri. Így finomabb és egészségesebb italt kapunk, neked is megéri.
Manapság ha az italokat alaposan megvizsgálod, olyan kémiai összetevőket tartalmaznak, mint a nátrium –benzoát és abszorbik sav. Több teszt szerint ezeknek az összetevőknek a kombinációja hő és fény hatására benzolt eredményez, ami egy rákkeltő anyag, gyerekkori leukémiát és egyéb komoly egészségügyi problémákat okozhat. Azok az ügyvédek, akik keresztes hadjáratot vívtak a cigarettagyárak ellen, most a benzol ügyet próbálják a közvélemény és a bíróságok elé vinni.
Az Arizonánál büszkék vagyunk arra, hogy csak egészséges italokat ajánlhatunk vevőinknek. Sok versenytársunk kémiailag megalkotott és igazából veszélyes italokat próbál „egészséges” címszóval rásózni emberekre. Ez enyhén szólva félrevezető. Italaink nem tartalmaznak kémiai anyagot vagy tartósítószert, így a benzol is ki van zárva! Ez valóban egészséges!